Kategorier
  • Select Language

Allt startar med ett domännamn!

Allt startar med ett domännamn och det är viktigt att du väljer rätt. Din domän blir din identitet på nätet och det finns en rad faktorer att ha i åtanke när du väljer namn. Oftast vill man ha ett namn som är enkelt och lätt att komma ihåg men vad gör du om ditt namn redan är upptaget? Och vad är det för skillnad på en .SE och en .COM domän? Vi är vi experter och guidar dig gärna om du är osäker på vad du ska välja.

Behöver du hjälp att välja ditt domännamn? Kontakta oss på +46 (0)8 52 52 73 00

Vad får jag när jag köper ett domännamn?


Du får så mycket mer än bara ett domännamn varje gång du beställer från Miss Domain!
  • Enkel DNS Editor För att du ska kunna hantera dina domäner får du tillgång till ett av marknadens vassate DNS Verktyg. I denna kraftfulla DNS Editor kan du skapa alla typer av records som behövs för att kunna hantera alla dina domäner. Dessutom klarar vi av att hantera över 650+ unika toppdomäner i vår DNS editor.
  • Kontrollpanel När du handlar ett domännamn får du alltid tillgång till vår populära kontrollpanel cPanel. Inne i cPanel kan du hantera alla tjänster hos oss, du behöver inte köpa till ett Webbhotell för att få tillgång till denna. Inne i cPanel hanterar du DNS, E-postadresser, alla dina domäner och mycket mer!
  • E-posttjänster E-post är extremt viktigt i dagens samhälle, utan e-post kan du inte kommunicera med dina kunder och vänner. Därför låter vi dig skapa e-postalias, möjligheten att vidarebefordra dina e-postadresser mot tillexempel Gmail, Outlook eller någon helt annan e-postleverantör.
  • Gratis Support Vår kundtjänst finns här för dig 365 dagar om året! Både telefon, chatt och e-post support ingår när du köper ett domännamn, även om det bara kostar 10 kronor! Du får fri tillgång till vår support, ställa vilka frågor du vill, kolla igenom vår FAQ och mycket mer!