Kategorier
  • Select Language
Värdering av domännamn med överlägsen noggranhet.

Hur mycket är ditt domännamn värt?

Hur vi gör det


En domänvärdering är ofta det första steget mot ett förvärv eller avyttring av en domän, såväl som ett certifierat riktmärke för revisorer och myndigheter. MissDomain har uppskattat domäners värde sedan 2003 och är den största aktören för domänvärdering på den svenska marknaden.

Överlägsen noggrannhet
Den överlägsna noggrannhet som MissDomains värdering ger baseras på sina utvalda värderingsexperter. Varje domän värderas individuellt av tre oberoende och erfarna experter, baserat på olika faktorer som domän-attribut, marknadsefterfrågan, närliggande försäljningar med mera. Ett kombinerat värde av domänen uppskattas sedan gemensamt och certifieras. MissDomains tillvägagångssätt garanterar klienten kvalitet, exakthet, bred branscherfarenhet och lokal kännedom.

En domänvärdering från MissDomain ger dig:
  • Utlåtande från 3 oberoende experter.
  • Analytiska siffror som värderingen baseras på. (Över 10 faktorer).
  • Värderingsintyg att använda för ditt företags bokföring.
  • Lista på snarlika försäljningar.

Våra värderingsexperter

appraisal experts

Många års erfarenhet Vårt team består av många erfarna och duktiga domänexpert med över 17 års erfarenhet av domän och hosting branchen. Varje dag hjälper våra experter nya och befintliga kunder att värdera och sälja deras domännamn, portfolier och hemsidor. Vi började i domänindustrin 1997 och vet värdet av ett bra domännamn så fort vi ser det, så att du ska få bästa möjliga pris för just din domän. Vi har experter för varje typ av TLD (Top Level Domain) som finns.
Pris från €379 euro inkl. Moms. Vi erbjuder även att bedöma domänportföljer om domänerna är i samma nisch. Kontakta oss för mer information.

Kontakta Missdomain

Har du några frågor eller funderingar om Miss Domain eller någon av våra tjänster? Fyll bara i formuläret så återkommer en av våra medarbetare så fort som möjligt!