Kategorier
  • Select Language

Att köpa en domän på Miss Domain är enkelt!Köpprocess


Börja med att lägga ett bud på den domän du är intresserad av. Budet måste överstiga utropspriset. Säljaren kan sedan välja att acceptera, neka eller svara med ett motbud. När ett bud har accepterats av båda parter aktiveras den offentliga auktionen som pågår i 7 dagar. Under denna tid är auktionen öppen för extern budgivning. Processen garanterar Säljaren att det slutliga priset är marknadsmässigt.

Efter avslutad auktion skickar MissDomain ett automatgenererat meddelande till båda parter som innehåller respektive parts kontaktuppgifter. Köpare och Säljare kontaktar därefter själva varandra och genomför affären. Som tillvalstjänst kan Köpare eller Säljare välja att MissDomain assisterar vid den administrative transaktionen och/eller den monetära transaktionen.

Dessa två tjänster är separata och kan köpas separat eller tillsammans till ett fast pris av den part som så önskar. För aktuella priser, se prislista. Har du frågor eller funderingar kring köp av domäner, tveka inte att kontakta oss!

Bevaka dina intressen


Riskera inte att en intressant domän går din näsa förbi, använd MissDomains auktionsbevakningstjänst och lägg upp nyckelord för bevakning. Vi underrättar dig om det inkommer domäner som matchar hela eller delar av dina bevakade nyckelord.