Kategorier
  • Select Language
Miss Domain är idag Nordens enda auktionssite för Domännamn med huvudkontor i Stockholm Sverige, vi har även kontor i Miami USA. Våra största marknader är Norden men våra kunder finns i hela världen, så väl privatpersoner som företag. Miss Domain startades 2003 för att hjälpa företag att köpa och sälja domännamn på ett enkelt och smidigt sätt. Vår auktionsplattform är helt unik och egenbyggd, vi underlättar kontakten och transaktioner mellan köpare och säljare och garanterar att affären sker på marknadsmässiga villkor.

Våra tjänster består av sälja Domäner, köpa domäner, domänregistrering, domänförvaltning, domänvärdering, escrowtjänst och premium parking.


Vår Vision & MissionVisionMiss Domain ska vara den självklara plattformen för allt inom domänbranschen, du ska kunna hantera alla dina domäner på ett enkelt och smidigt sätt. Allt från att registrera, sälja, köpa nya och auktionera dina domännamn. Vi ska förse marknaden med den bästa servicen och den högsta kompetensen inom området domännamn. Med innovativa lösningar och ett fokus på enbart domäntjänster kommer vi garantera er en tjänst som ni inte hittar hos någon annan leverantör.

MissionMed en lång erfarenhet av domännamnsbranschen och en toppmodern domänplattform kan vi erbjuda innovativa produkter och tjänster till alla Miss Domains kunder. Vi ska vara tillgängliga och lyssna på våra kunders idéer och förslag, ta till oss detta och förverkliga dom med innovativa lösningar och erbjudanden. Vi ska ligga i framkant av marknaden genom att erbjuda de bästa tjänsterna, nyaste toppdomänerna och ett brett utbud av domänprodukter.