Kategorier
  • Select Language
Varför escrow?
Vid en domänaffär bör du alltid använda en så kallad Escrow-tjänst, du riskerar annars att bli av med dina pengar eller domännamn. MissDomain?s Escrow-tjänst säkrar båda parter i en affär och befriar både köpare och säljare från risker.

Hur fungerar det?
Escrow fungerar så att köparen betalar in överenskommen köpesumma till MissDomains bankkonto. Summan släpps inte till säljaren förrän domänen är överförd och det är konfirmerat att domänen är registrerad i köparens namn. Mer info

Hur börjar jag?
Har du sålt eller köpt en domän på MissDomain har du alltid möjlighet att köpa till denna tjänsten efter auktionens slut. Har du gjort en affär utanför MissDomain men vill ändå använda vår tjänst för en säker affär så börjar säljaren en escrow här. Instruktioner kommer att gå ut via mail till båda parter när en escrow är påbörjad.


MissDomain har funnits sen 2003 och har hjälpt många kunder att genomföra en säker domänaffär, se nedan vad några av våra kunder tycker.
Kundberättelser
MissDomain har hjälpt köpare och säljare att genomföra affärer sen 2003 och har även mäklat ett flertal större domänaffärer. Kontakta oss om du behöver professionell hjälp, det lönar sig!

Vi är mycket nöjda med den hjälp och service vi fått för att genomföra affären.
Marcus Behrens - Gents AB

MissDomain har hjälpt oss att mäkla flera försäljningar av vår domänportfölj och även att hantera och samla domänportföljen på ett och samma ställe. Servicen är utmärkt.
Olle Holmertz - Avalon Innovations AB

Jag använder gärna MissDomain när jag köper domäner. Då vet jag att det blir en säker affär både för mig och köparen. Dessutom är priset så lågt att det är en mycket prisvärd försäkring mot bedrägeri.
Dan Nilsson - Retevo AB

Tackar för en snabb och smidig Escrow.
Nicklas Westerholm - Enixa AB

MissDomain är den självklara partnern när vi gör affärer i Skandinavien. Alltid tydliga instruktioner, bred kunskap om olika domäner och snabb hantering av alla ärenden.
Markus Jalmerot - SEO Specialist