Kategorier
  • Select Language

Domänförvaltning - En ny produkt!


Att hantera alla dina domäner kan vara svårt och tidskrävande för ett företag med många domäner. Har ni flera hundratals domäner i er portfölj och inte har riktigt koll på att alla domäner pekar rätt och förnyas som dom ska? Efter 15 år i branschen har vi sätt många kunder förlora sina domäner vilket kan leda till en kostnad på flera tusentals kronor för att köpa tillbaka domäner. Vi har utvecklat en produkt som hjälper dig att hålla reda på alla dina domännamn i din portfölj, du behöver inte lyfta ett finger, vi tar hand om allt för dig!

Vi hanterar över 650 olika toppdomäner.


Toppdomänerna (så som .COM, .SE, .NU med mera) växer varje dag, vi vet hur viktigt det är att skydda ditt varumärke på internet och kan därför hjälpa dig att registrera och skydda på alla befintliga och nya domäner som tillkommer varje dag.

Värdera varje Domännamn


Vi har flera års erfarenhet utav att värde och mäkla domännamn, vi kan se till att hantera och sälja din domänportfölj under en längre tidsperiod. Vi förvaltar alla dina domäner och ser till att du får ut det bästa priset.

Alltid uppe!


Ska du lansera en ny hemsida, en undersida eller en applikation? Du kanske har bytt mailserver och behöver redigera dina domäner? Att ändra i alla dina domäner tar lång tid och kan ofta gå fel, våra supporttekniker ser till att allt sköts smidigt och på rätt sätt så du får minimal nertid på dina tjänster.

Kontakta Missdomain

Har du några frågor eller funderingar om Miss Domain eller någon av våra tjänster? Fyll bara i formuläret så återkommer en av våra medarbetare så fort som möjligt!